You are currently viewing Închirierea de apartamente în regim hotelier se supune măsurilor luate prin ordonanţele de urgenţă

Închirierea de apartamente în regim hotelier se supune măsurilor luate prin ordonanţele de urgenţă


În contextul actual, provocat de pandemia COVID-19, şi raportându-ne la măsurile luate la nivel naţional de către Guvernul României, readucem în atenţia agenţilor economici şi persoanelor fizice că închirierea de apartamente în regim hotelier, la nivelul municipiului, se supune aceloraşi măsuri şi se încadrează în acelaşi regim de restricţii impus de Ordonanţele Militare.

Conducătorii autovehiculelor de transport marfă cu capacitatea maximă autorizată mai mare de 2,4 tone au obligaţia de a se autoizola sau carantina 14 zile, în spaţii puse la dispoziţie de către angajator, la domiciliu, împreună cu alte persoane, sau singuri, în alt spaţiu locativ disponibil. De asemenea, aceştia se pot carantina la cerere în spaţii puse la dispoziţie de către autorităţile administraţiei publice.

În completare, reamintim că deplasarea este permisă doar în interes profesional între locuință/gospodărie și locul/locurile de desfășurare a activității profesionale și înapoi, la magazine pentru cumpărarea de alimente şi alte lucruri pentru necesitățile de bază ale persoanelor și animalelor de companie şi domestice, precum și pentru cumpărarea de bunuri necesare desfășurării activității profesionale. Deplasările efectuate în scopul închirierii de spaţii în regim hotelier intră, de asemenea, sub incidenţa Ordonanţelor Militare, fiind interzise.


Lasă un răspuns